Donderdag 11 Februarie 2016

Lenovos seneste 3 citron

Ukendt for Lenovo viser sig at være hemmeligt forberede Lenovo citron 3, selvom telefonen er i øjeblikket i den kommende måned januar 2016. Se specifikationerne for denne telefon er en stram konkurrent til Xiaomi Redmi nye 3 blev løsladt for nogen tid siden. Dens specifikationer er ikke meget forskellige og mest sandsynlige harganyapun er konkurrencedygtige.

Som vi alle ved, er nogle af de førende steder i denne mobiltelefon for prisintervallet 110 euro og hvis dirupiahkan tap figur af Rp. 1,6 mio. Vi mener, at kvaliteten af mobiltelefon, denne telefon er Rp. 2 millioner og en dag gik til at blive prissat en smule høj. Meget nysgerrig omkring denne telefon, tjek hendes gennemgang nedenfor.
Lenovos seneste 3 citron-
Lenovo citron 3
Ryd skærmstørrelse 5 inches

Skærmen er hvor mobiltelefonens kerneforretning er at have flot udsigt, og også når det er brugt. Som telefonens skærmstørrelse 5 inches allerede installeret, såvel med hensyn til opløsning og tæthed var diangka 1080 x 1920 pixels, eller almindeligvis benævnt Full HD tæthed 441 ppi. Disse data viser, at Lenovo citron 3 mere bedre end Xiaomi Redmi 3, som er stadig i den tilsvarende beslutning HD raster Bezel. IPS-LCD mere skarphed på nogen af de billeder, der vises på den. Desværre er det ikke endnu kendt hvorvidt en bestemt skærm belægning, ridse eller ej.

Harga HP Lenovo Lemon 3, Spesifikasi RAM 2 GB Murah 1 Jutaan

En Duet med den standard kamera 14 MP 5 MP

Benægte kameraet er stadig i området, de vigtigste grunde til forbrugerne vælger en Smartphone. Kamera telefoner, jo større linsestørrelsen er en vigtig overvejelse før du beslutter dig at købe en telefon. Lenovo citron 3 virkelig integreret i den norm kamera 13 megapixel størrelse på bagsiden af hånden er stadig bruges almindeligvis til ambulant foretage en opringning middelklassen, 2 GB RAM. At være sikker på kvaliteten af billederne er allerede temmelig god og kan konkurrere med de andre kamera telefoner er af samme størrelse. Selv om driften af kamera af 5 mega pixel gambarpun selfie nok, resultatet er ganske god og skarp.

Geen opmerkings nie:

Plaas 'n opmerking