Donderdag 11 Februarie 2016

lenovo X Viber S960

werelds grootste fabrikant van mobiele telefoons, d.w.z. lenovo blijft innoveren, creëren van betere productieprojecten in de vorm van een android telefoon base is heel goedkoop, maar met een zeer complete spec helemaal. Dit soort Hapnhone is nu dus in het belang van de bevolking van Indonesië. Dit betreft de consument smaak van Indonesië hebben een gevarieerde achtergrond economische niveau maar meest vanaf de taille naar beneden is. Wat betreft de beste producten van oorsprong uit China's prabrikan grootste mobiele dit vervolgens zal discussiëren over de lenovo X Viber S960, die inderdaad een van de aanbevolen product de meeste jonge en vers.
Lenovo X Vibe voordelen:

Het werd gesteund door de GSM netwerk is ook volledig met 3 g HSDPA die mogelijk hogere versnelling van de internettoegang, met ook ondersteund met GPRS en rand voor verschillende gebieden nog niet bedekt met 3 g-netwerk.

Harga Terbaru Lenovo Vibe X S960 dengan Kelebihan, Kekurangan dan Spesifikasi

Ondersteund door de grootte van het scherm met 5 ', zal dus meer wijdverspreide en zeer vrij zodra u navigeren naar de achtergrond, en ook kijken naar de video zelfs om spelletjes te spelen met erg handig.
Landschap scherm 5 ', dat is ook volledig in met een zeer hoge resolutie 1920 x 1080 pixels d.w.z. met gezichtsscherpte na ongeveer 441 ppi.
Het scherm is ook in gebruik met de nieuwste technologie d.w.z. IP-adressen die kan memberokan de beelden zijn scherper en duidelijk met een zeer reële kijk.
Het scherm is ook in volledige Crystal Corning Gorilla Glass 3 bescherming voor het scherm tegen krassen die niet in wil kan bieden.
Is ter opslageenheid vermogen met volledige 16 GB dus het maakt gebruikers talloze toepassingen kunnen installeren vanaf het interne geheugen.
Hij was in compleet met modem d.w.z. Android sectie operating system versie 4.2 Jelly bean keuken met compleet systeem met een snelheid van 1,5 GHz kabel Pyrometer
Zijn zeer grote geheugencapaciteit die RAM IE 2 GB multitasking activiteiten zeer snel en gemakkelijk kunt.
Volledig, met een zeer mooie integratie met IE 13 MP hoofdcamera met dezelfde maximale resolutie d.w.z. 4128 x 3096 pixels, ook uitgerust met auto focus licht vlees en andere functies, zoals de Geo-etiketterende steun, focus touch en ook detaction faca.

Geen opmerkings nie:

Plaas 'n opmerking